Radionice „Svako dete je Kreativni Genije!“ 10.09.2017. – Napisano u: Creative Genius – Oznake: , , , ,

Kako se igra ova igra? ← pročitajte

Počevši od maja 2017. godine pa do sada, održali smo veliki broj radionica Svako dete je Kreativni Genije u Novom Sadu, Beogradu i Zrenjaninu.

Preko 1000 dece je isprobalo ovu igru i beskrajno uživalo. Fotografije razvrstane po albumima pogledajte na ovom linku – Edukativne radionice za decu uz Creative Genius.

Onda smo pomislili kako bi bilo sjajno da celoj priči damo još veću vrednost kad smo već na dobrom putu i počeli da prikupljamo igračke koje su donirane. Zapamtite da kad god čujete da se negde održava naša radionica, možete doneti igračke koje Vašem detetu nisu više potrebne i mi ćemo ih prolediti tamo gde će izazvati najviše radosti.

Zainteresovani ste za naše radionice?

Pišite nam: mojamodlica@gmail.com ili nas pozovite: 0604252410

Kao što znate, setove za igru, razvoj i stvaranje Creative Genius čine modlice sa utiskivačima od biorazgradive plastike, izrađene na 3d štampaču i modeling masa Modelinko u fenomenalnom spektru boja. Modlice su specijalno dizajnirane za decu, a Modelinko nije štetan po zdravlje, omogućava modelovanje kroz uživanje u igri, na vazduhu se potpuno suši pa predmete koje deca naprave mogu i da sačuvaju.

Na svakoj radioici se trudimo da osimslimo nešto novo i zanimljivo. Ako do sada već niste, a želite detaljnije da se upoznate sa celom pričom, pročitajte tekstove počevši od → Creative Genius je? pa sledite linkove na kraju tekstova.