Creative Genius

Radionice “Svako dete je Kreativni Genije!”

Decija radionica Kreativni genije

Kako se igra ova igra? ← pročitajte

Tokom 2017. i 2018. godine, održali smo veliki broj besplatnih radionica “Svako dete je Kreativni Genije” u Novom Sadu, Beogradu i Zrenjaninu.

Preko 1000 dece je isprobalo ovu igru i beskrajno uživalo. Fotografije razvrstane po albumima pogledajte na ovom linku – Edukativne radionice za decu uz Creative Genius.

Onda smo pomislili kako bi bilo sjajno da celoj priči damo još veću vrednost kad smo već na dobrom putu i počeli da prikupljamo igračke koje su donirane deci kojoj su mnogo značile.

Za kreativnu igru Creative Genius potrebne su modlice sa utiskivačima (od biorazgradive plastike, izrađene na 3d štampaču) i Barvallo modeling masa u fenomenalnom spektru boja. Modlice su specijalno dizajnirane za decu, a modeling masa nije štetna po zdravlje, omogućava modelovanje kroz uživanje u igri, na vazduhu se potpuno suši pa predmete koje deca naprave mogu i da sačuvaju.

Na svakoj radioici smo se trudili da osimslimo nešto novo i zanimljivo. Ako do sada već niste, a želite detaljnije da se upoznate sa celom pričom, pročitajte tekstove počevši od → Creative Genius je? pa sledite linkove na kraju tekstova.

Nazad na novosti

Slični članci