Dostava

Naručene modlice dostavlja kurirska služba na adresu kupca, a plaćaju se prilikom preuzimanja, po fakturi ili online platnim karicama Visa, Mastercard i Dina.

Dostava u Srbiji (Post Express)

Trošak dostave (395 RSD) snosi kupac. Za narudžbine preko 4000 RSD, dostava je besplatna.

Nije moguće birati tačno vreme isporuke. Ukoliko niste na adresi kad kurir dođe, ostaviće obaveštenje u sandučetu pa pošiljku možete preuzeti u navedenoj pošti u roku od pet dana (dan kada je ostavljen izveštaj se ne računa).

ROK ISPORUKE se dodaje na rok izrade. Dostava na adrese u Srbiji je u najvećem broju slučajeva “danas za sutra”. Rok dostave u manja mesta može biti do 3 radna dana. Trenutni rok izrade je 3-5 dana.

* Kosovo i Metohija
Otkupne pošiljke mogu biti vrednosti do 2000 RSD. Ukoliko je vrednost Vaše narudžbine veća, otkupni iznos ćete uplatiti na naš račun, a poštarina će biti ili 300 RSD ili besplatna za narudžbine preko 4000 RSD.

Dostava u inostranstvu (Post Export)

Zona I – BiH, Crna Gora, Hrvatska, Slovenija i Makedonija – 840 RSD / 7€ (plaćanje platnim karticama)
Zona II – Ostale zemlje Evrope – 840 RSD / 7€ (plaćanje platnim karticama)
Zona III – Amerika, Kanada, Asutralija, Novi Zeland – 1800 RSD / 15€ (plaćanje platnim karticama)

ROK ISPORUKE se dodaje na rok izrade. Rok isporuke na adrese u inostranstvu varira od 5-15 radnih dana, ali zadržavanja na carinama su nepredvidiva i zavise od konkretne zemlje pa Modlica ne snosi nikakvu odgovornost vezanu za rok isporuke paketa van Srbije i visinu naplaćene carine. Trenutni rok izrade je 3-5 dana.

VAŽNO!
Nakon što dobije broj za praćenje, odgovornost za uručenje pošiljke je na primacu jer mi nemamo uvid u status pošiljke nakon što napusti zemlju, nemamo uticaja na uručenje pošiljke, kao ni na visinu carine. Dakle, primalac treba da prati status pošiljke na sajtu odredišne pošte ili da se interesuje telefonom ukoliko smatra da je potrebno. Ukoliko nam se pošiljka vrati, novac ne refundiramo, a ponovno slanje dolazi u obzir nakon uplate troškova povratne poštarine (koju moramo da platimo da bi nam pošiljka bila uručena) i ponovnih troškova slanja.

MODLICE VAM TREBAJU HITNO!
Kontaktirajte nas telefonom nakon naručivanja kako bismo se dogovorili o roku isporuke.