Dostava

Naručene modlice dostavlja kurirska služba na adresu kupca, a plaćaju se prilikom preuzimanja, po fakturi ili online platnim karicama Visa, Mastercard i Dina.

Dostava u Srbiji

Trošak dostave (355 RSD) snosi kupac. Za narudžbine preko 4000 RSD, dostava je besplatna.

Nije moguće birati tačno vreme isporuke. Ukoliko niste na adresi kad kurir dođe, ostaviće obaveštenje u sandučetu pa pošiljku možete preuzeti u navedenoj pošti u roku od pet dana (dan kada je ostavljen izveštaj se ne računa).

ROK ISPORUKE se dodaje na rok izrade. Dostava na adrese u Srbiji je u najvećem broju slučajeva “danas za sutra”. Rok dostave u manja mesta može biti do 3 radna dana. Trenutni rok izrade je 3-5 dana.

* Kosovo i Metohija
Otkupne pošiljke mogu biti vrednosti do 2000 RSD. Ukoliko je vrednost Vaše narudžbine veća, otkupni iznos ćete uplatiti na naš račun, a poštarina će biti ili 300 RSD ili besplatna za narudžbine preko 4000 RSD.

Dostava u inostranstvu

Post Pak
Zona IA – BiH i Crna Gora – 1000 RSD / 8,5€ (plaćanje pouzećem)

Post Export
Zona IB – BiH, Crna Gora, Hrvatska, Slovenija i Makedonija – 600 RSD / 5€ (plaćanje platnim karticama)
Zona II – Ostale zemlje Evrope – 600 RSD / 5€ (plaćanje platnim karticama)
Zona III – Amerika, Kanada – 1200 RSD / 10€ (plaćanje platnim karticama)

EMS
Zona IV – Australija – 2400 RSD / 20€ (plaćanje platnim karticama)

ROK ISPORUKE se dodaje na rok izrade. Rok isporuke na adrese u inostranstvu varira od 5-15 radnih dana, ali zadržavanja na carinama su nepredvidiva i zavise od konkretne zemlje pa Modlica ne snosi nikakvu odgovornost vezanu za rok isporuke paketa van Srbije. Trenutni rok izrade je 3-5 dana.

 

MODLICE VAM TREBAJU HITNO!
Kontaktirajte nas telefonom nakon naručivanja kako bismo se dogovorili o roku isporuke.

Glavni meni