Dostava

Naručene modlice dostavlja kurirska služba na adresu kupca, a plaćaju se prilikom preuzimanja, po fakturi ili online platnim karicama Visa, Mastercard i Dina.

Dostava u Srbiji

Trošak dostave (300 RSD) snosi kupac. Za narudžbine preko 4000 RSD, dostava je besplatna.

Nije moguće birati tačno vreme isporuke, moguće je jedino naglasiti da isporuka bude do 12h (u tom slučaju je cena dostave 350 RSD). Ukoliko niste na adresi kad kurir dođe, ostaviće obaveštenje u sandučetu pa pošiljku možete preuzeti u navedenoj pošti u roku od pet dana (dan kada je ostavljen izveštaj se ne računa).

ROK ISPORUKE se dodaje na rok izrade. Dostava na adrese u Srbiji je u najvećem broju slučajeva “danas za sutra”. Rok dostave u manja mesta može biti do 3 radna dana. Trenutni rok izrade je 3-5 dana.

* Kosovo i Metohija
Otkupne pošiljke mogu biti vrednosti do 2000 RSD. Ukoliko je vrednost Vaše narudžbine veća, otkupni iznos ćete uplatiti na naš račun, a poštarina će biti ili 300 RSD ili besplatna za narudžbine preko 4000 RSD.

Dostava u inostranstvu

Post Export
Zona I – BiH, Crna Gora, Hrvatska, Slovenija i Makedonija – 600 RSD / 5€
Zona II – Ostale zemlje Evrope – 600 RSD / 5€
Zona III – Amerika, Kanada – 1200 RSD / 10€

EMS
Zona IV – Australija – 3600 RSD / 30€

ROK ISPORUKE se dodaje na rok izrade. Rok isporuke na adrese u inostranstvu varira od 5-15 radnih dana, ali zadržavanja na carinama su nepredvidiva i zavise od konkretne zemlje pa Modlica ne snosi nikakvu odgovornost vezanu za rok isporuke paketa van Srbije. Trenutni rok izrade je 3-5 dana.

 

MODLICE VAM TREBAJU HITNO!
Kontaktirajte nas telefonom nakon naručivanja kako bismo se dogovorili o roku isporuke.

Glavni meni