Koje su cene modlica?

Cene modlica zavise od dimenzije i elemenata (sekač, utiskivač) koje birate prilikom naručivanja putem prodavnice na našem sajtu. Kreću od 100 rsd za specijalne alate (modle za nakit) pa idu i do 2000 rsd za neke modle sa utiskivačima u veličini XL.

Najčešće se naručuju modlice u S i M veličini, a njihove cene (sa izuzecima kod nekih modela) su 250 rsd sekač i isto toliko utiskivač u S veličini, a u M veličini 350 rsd. Tako vas npr. modlica koja ima sekač i utiskivač u S veličini izađe 500 rsd, a u M veličini 700 rsd. Utiskivač ne morate uzimati ako vam nije potreban, dok kod slavskih modlica to ne bismo preporučili jer ukrasi za slavski kolač ne bi bili efektni bez korišćenja utiskivača.

Sve cene se umanjuju za 10 i 20 procenata ukoliko ste registrovani na našem sajtu i imate status “klaber” ili “klaber plus”.

Cene modli sa logoima kreću od 2200 rsd pa naviše, zavisno od kompleksnosti i Vaših želja.

Cene modli po želji su nešto veće (200, 300 rsd) od modli iz ponude u istoj veličini.

Šta je sekač, a šta utiskivač?

Sekač daje konturu, njime isecate testo ili drugi materijal, dok utiskivač daje šaru, teksturu ili natpis unutar isečene konture tako što ga utisnete dok je sekač još uvek u materijalu. Nakon par puta, osetićete koliki je pritisak potreban da bi utiskivač lepo obavio svoj posao. 🙂

Koliko vremena treba da se izrade modlice?

Rok izrade varira u zavisnosti od trenutne gužve i može biti od 2 do 10 dana (obično uoči praznika kada mnogo vas želi modlice :D). Obaveštenje o aktuelnom roku će se uvek nalaziti na sajtu, a možete nas i kontaktirati telefonom ukoliko je rok izrade odlučujuć za kupovinu: 0607498890 ili 0604252410

Da li je moguće lično preuzimanje?

Modlice stižu na Vašu adresu postekspresom, nije moguće lično preuzimanje jer je Modlicina prodavnica Internet prodavnica. 🙂

Koja je cena dostave u Srbiji?

Ukoliko birate opciju uručenje do 12h cena je 350 rsd, a opcija do 19h je 300 rsd.

Imate li modlice na stanju?

Ne, nemamo modlice na stanju, mi ih izrađujemo nakon naručivanja specijalno za Vas. Vi birate dimenzije i elemente (sekač, utiskivač).

Koja je minimalna količina za naručivanje?

Ne postoji minimalna količina, možete naručiti i samo jednu modlicu.

Da li se modlice prodaju u setovima?

Sve modlice možete kupiti pojedinačno ali smo predložili i neke setove. Setovi sa cenama se nalaze u rubrici “prodavnica” u odeljku “setovi“.

Da li izrađujete modlice sa logom? Šta je to Slatki marketing?

Slatki marketing je baš to, brendirane modlice odnosno modlice sa logom. Da, izrađujemo ih. Cene se kreću od 2200 rsd pa naviše, zavisno od kompleksnosti modela i vaših želja. Upit pošaljite na 3dstampa@modlica.com ili nas pozovite telefonom 0607498890.

Da li šaljete van Srbije? I kako se vrši plaćanje?

Da, šaljemo uslugom Post Export. Cena dostave je 5e za region i Evropu, a 10e za Ameriku i Australiju.

Plaćanje modlica i poštarine se vrši u poslednjem koraku naručivanja na sajtu. Sistem će Vas preusmeriti na portal banke (Banca Intesa) gde vršite plaćanje unosom podataka sa Vaše platne kartice. Podaci sa Vaše kartice ne dolaze do nas, ceo proces plaćanja se vrši na portalu banke. Ukoliko iz nekog razloga ne želite da vršite plaćanje karticom, uplatu možete izvršiti putem paypal-a.
Za dodatne informacije vezane za plaćanje iz inostranstva, kontaktirajte na 0604252410 (viber, sms).
Za BiH i CG postoji mogućnost plaćanja pouzeću s tim što je u tom slučaju poštarina 8.5e i ukoliko želite ovu opciju, kontaktirajte nas radi instrukcija za naručivanje.

Koji je rok dostave?

Rok dostave za region i Evropu je 3-5 radnih dana od dana slanja, a za Ameriku i Australiju 7-10. Zbog trenutne situacije i smanjenog broja carinskih službenika, zadržavanja na carinama su velika pa i kašnjenja isporuke. ☹️

Koliko ću platiti carinu?

Carinski troškovi zavise od konkretne zemlje pa vam tu informaciju ne možemo dati. Do sada nam se niko nije žalio. 😀

Glavni meni