Koje su cene modlica?

Cene modlica zavise od dimenzije i elemenata (sekač, utiskivač) koje biraš prilikom naručivanja putem prodavnice na našem sajtu. Kreću od 100 rsd za modle za nakit pa idu i do 2000 rsd za neke modle sa utiskivačima u veličini XL.

Najčešće se naručuju modlice u S i M veličini, a njihove cene (sa izuzecima kod nekih modela) su 150 rsd sekač, a 350 rsd sa utiskivačem u S veličini, a u M veličini 350 rsd sekač, a sa utiskivačem 700 rsd itd. Utiskivač ne moraš uzimati ako ti nije potreban.

Sve cene se umanjuju za 10, 15 ili 20 procenata ukoliko si registrovan-a na našem sajtu i imaš status “klaber” ili “klaber plus”.

Cene modli sa logoima kreću od 2200 rsd pa naviše, zavisno od kompleksnosti i želja naručioca.

Cene modli po želji imaju nešto veću cenu (za po 200, 300 rsd) od modli iz ponude u istoj veličini.

Šta je sekač, a šta utiskivač?

Sekač daje konturu, njime isecaš testo ili drugi materijal, dok utiskivač daje šaru, teksturu ili natpis unutar isečene konture tako što ga utisneš dok je sekač još uvek u materijalu. Nakon par puta, osetićeš koliki je pritisak potreban da bi utiskivač lepo obavio svoj posao. 🙂

Koliko vremena treba da se izrade modlice?

Rok izrade varira u zavisnosti od trenutne gužve i može biti od 2 do 10 dana (obično uoči praznika kada mnogo vas želi modlice :D). Obaveštenje o aktuelnom roku će se uvek nalaziti na sajtu, a možeš nas i kontaktirati telefonom ukoliko je rok izrade odlučujuć za kupovinu: 0607498890 ili 0604252410

Da li je moguće lično preuzimanje?

Modlice stižu na kućnu adresu postekspresom, nije moguće lično preuzimanje jer je Modlicina prodavnica Internet prodavnica. 🙂

Koja je cena dostave u Srbiji?

Cena dostave iznosi oko 395 rsd, zavisi od visine otkupa za čiji prenos Pošta naplaćuje procenat. Ukoliko izvršiš onlajn plaćenje prilikom naručivanja, cena dostave je fiksna i nema dodatnih troškova prilikom isporuke.

Imate li modlice na stanju?

Ne, nemamo modlice na stanju, mi ih izrađujemo nakon naručivanja specijalno za tebe zato uvek možeš da biraš dimenzije i elemente (sekač, utiskivač).

Koja je minimalna količina za naručivanje?

Ne postoji minimalna količina, možeš naručiti i samo jednu modlicu.

Da li se modlice prodaju u setovima?

Sve modlice možeš kupiti pojedinačno ali smo predložili i neke setove. Setovi sa cenama se nalaze u rubrici “prodavnica” u odeljku “setovi“.

Da li izrađujete modlice sa logom? Šta je to Slatki marketing?

Slatki marketing je baš to, brendirane modlice odnosno modlice sa logom. Da, izrađujemo ih. Cene se kreću od 2200 rsd pa naviše, zavisno od kompleksnosti modela i želja. Upit pošalji na mojamodlica@gmail.com ili pozovi telefonom 0607498890.

Da li šaljete van Srbije? I kako se vrši plaćanje?

Da, šaljemo uslugom Post Export. Cena dostave je 5e za region i Evropu, a 10e za Ameriku i 20e za Australiju.

Plaćanje modlica i poštarine se vrši u poslednjem koraku naručivanja na sajtu kada sistem preusmerava dalje korake na portal banke (Banca Intesa) gde se vrši plaćanje unosom podataka sa platne kartice. Podaci sa kartice ne dolaze do nas, ceo proces plaćanja se vrši na portalu banke. Ukoliko iz nekog razloga plaćanje karticom nije moguće, uplatu možeš izvršiti putem paypal-a.
Za dodatne informacije vezane za plaćanje iz inostranstva, kontaktiraj na 0604252410 (viber, sms).

Koji je rok dostave van Srbije?

Očekivani rok dostave za region i Evropu je 3-5 radnih dana od dana slanja, a za Ameriku i Australiju 7-15 ali Pošta te rokove ne garantuje jer su najveća zadržavanja na carinama odredišnih zemalja na šta Pošta Srbije nema uticaj.

Koliko ću platiti carinu?

Carinski troškovi zavise od konkretne zemlje pa tu informaciju ne možemo dati. Do sada nam se niko nije žalio. 😀