Retrospektiva i kviz

Drage naše modličarke i modličari!

I ne samo vi koji se bavite ovom vrstom primenjene umetnosti profesionalno, nego i svi vi kojima je modličarenje hobi ili porodična razonoda. Modlica je namerila da vas tokom januara obraduje poklonima, a da se uz to malo igramo i upoznajemo (ili prisećamo ako se već poznajemo).

Smislili smo da to bude kroz kviz u nastavcima.

U svakom postu sa naslovom ⫸ Retrospektiva i kviz ⫷ koji objavimo na fb stranici tokom januara, pronaći ćete neka pitanja iz predmeta “Poznavanje Modlice”. 😀 Odgovore možete da pišete u komentarima u tom fb postu ili u komentarina na ovaj post (malo skrolujte dole, tu su polja za komentare), a može i na oba mesta. Bitno je da odgovori budu tačni. Nema potrebe da tagujete, šerujete i slično jer ako volite modlicu, verujemo da ste je već preporučili svom okruženju, odnosno osobama za koje znate da ih modlice mogu obradovati i koristiti im. Ako ste možda zaboravili na taj detalj, sad je prilika da ih pozovete da nas upoznaju. 🙂

Na našoj fb stranici u objavi od 6. januara sa naslovom ⫸ Naša retrospektiva kroz priče i iznenađenja ⫷ možete pročitati šta nas je inspirisalo na ovu akciju. 🙂

Svako može da učestvuje u kvizu, ali poklon modlice šaljemo samo na adrese u Srbiji. Ako učestvujete iz inostranstva, treba da imate nekoga u Srbiji ko bi preuzeo vaše modlice u slučaju da budete među nagrađenima.

Koje modlice bi mogle biti moje?

Fotke objavljujemo uskoro, do tada, imajte poverenja. 🙂

7 komentara

  1. Prodavnica radi non-stop, jer se nalazi na internetu, tj na vasem sajtu. A dostava je besplatna za iznos veci od 4000 dinara :)
  2. 1.Modlica 2.www.modlica.com 3.modlice su pravljene od specijalne plastike koja nije škodljiva za okolinu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Glavni meni