Retrospektiva i kviz nagrade

Znate onu izreku: Vi planirate, a Bog se smeje? 🙂
Verujem da sve češće dolazimo u situacije kada ne uspevamo da realizujemo sve ono što smo sebi zacrtali, čak i ako smo to sve podrobno isplanirali i učinili sve kako savtuju: napisali na papiru i stvorili sliku u glavi našeg plana i našeg osećaja kad to sve realizujemo. Uprkos svemu tome, nekad okolnosti, a nekad i mi sami, svesno ili nesvesno, utičemo na to da neke planove ipak do kraja ne sprovedemo u delo.

Perfekcionistima to veoma smeta, a verujem da među vama, ženama koje se bave poslom ovako zahtevnim u smislu preciznosti i savršenosti krajnjeg rezultata, dominiraju perfekcionistkinje. Zato ovo pišem jer znam iz sopstvenog iskustva da podsetnika i primera nikad nije naodmet. Podsećam vas, da se ne nervirate kad ne ide sve kako ste zamislili nego da potražite nešto pozitivno u tom novom scenariju. Eto i ja sam zamislila da u akciji koju sam nazvala Retrospektiva i kviz, objavim dva posta nedeljno. Ali nisam. Pa super, taman ostavljam “deo ove ideje” da ga iskoristim neki drugi put. I super je još i to, što ta izmena ne utiče na nagrade koje ćemo podeliti. 🙂

Ono što je bio primarni cilj, a to je da podstakem one koji ne poznaju Modlicu, da to učine tako što će listati fb stranicu u sajt, nije se ostvarilo u očekivanoj meri ali dobili smo jako korisne uvide o tome koje informacije treba više da potenciramo i na koji način, kako bismo što bolje upoznali ljude sa našim radom.

Hvala svima na učešću, a evo tačnih odgovora redom:

1 ) prve modlice su bile plave boje, a crtani likovi su Pepa i Hello Kitty
2) modlicina prodavnica radi non stop, dostava je besplatna za nardužbine preko 4000rsd i mi se nalazimo u Novom Sadu
3) naš brend pod kojim predstavljamo modlice sa logoima je Slatki Marketing i nalazi se na zasebnoj web adresi www.slatki.marketing, a planeti Zemlji prija zato što je to reklamni materijal koji niko neće baciti u smeće, već pojesti u slast. Svakako je tačno i to da su modlice izrađene od ekološkog materijala.

Evo spiska onih koji su dali tačne odgovore:

Kao što vidite, ko je više puta učestvovao, ima i više šanse da dobije poklon.

Sledi snimak izvlačenja, kao što ste navikli, kod nas je sve transparentno:

 

Čestitamo dobitnicama: Sandra Novaković, Vesna Babić, Dragana Vujović, Milica Popović.
Podatke za slanje (ime i prezime, ulica i broj, mesto i broj telefona) šaljite u sms poruci na 0604252410, mi plaćamo poštarinu, vaše je samo da modlice preuzmete i uživate u njima.

Prijatno modličarenje želimo!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Glavni meni