Modličarenje

Retrospektiva i kviz nagrade

Znate onu izreku: Vi planirate, a Bog se smeje? šŸ™‚
Verujem da sve čeŔće dolazimo u situacije kada ne uspevamo da realizujemo sve ono Å”to smo sebi zacrtali, čak i ako smo to sve podrobno isplanirali i učinili sve kako savtuju: napisali na papiru i stvorili sliku u glavi naÅ”eg plana i naÅ”eg osećaja kad to sve realizujemo. Uprkos svemu tome, nekad okolnosti, a nekad i mi sami, svesno ili nesvesno, utičemo na to da neke planove ipak do kraja ne sprovedemo u delo.

Perfekcionistima to veoma smeta, a verujem da među vama, ženama koje se bave poslom ovako zahtevnim u smislu preciznosti i savrÅ”enosti krajnjeg rezultata, dominiraju perfekcionistkinje. Zato ovo piÅ”em jer znam iz sopstvenog iskustva da podsetnika i primera nikad nije naodmet. Podsećam vas, da se ne nervirate kad ne ide sve kako ste zamislili nego da potražite neÅ”to pozitivno u tom novom scenariju. Eto i ja sam zamislila da u akciji koju sam nazvala Retrospektiva i kviz, objavim dva posta nedeljno. Ali nisam. Pa super, taman ostavljam “deo ove ideje” da ga iskoristim neki drugi put. I super je joÅ” i to, Å”to ta izmena ne utiče na nagrade koje ćemo podeliti. šŸ™‚

Ono Å”to je bio primarni cilj, a to je da podstakem one koji ne poznaju Modlicu, da to učine tako Å”to će listati fb stranicu u sajt, nije se ostvarilo u očekivanoj meri ali dobili smo jako korisne uvide o tome koje informacije treba viÅ”e da potenciramo i na koji način, kako bismo Å”to bolje upoznali ljude sa naÅ”im radom.

Hvala svima na učeŔću, a evo tačnih odgovora redom:

1 )Ā prve modlice su bile plave boje, a crtani likovi su Pepa i Hello Kitty
2) modlicina prodavnica radi non stop, dostava je besplatna za nardužbine preko 4000rsd i mi se nalazimo u Novom Sadu
3) naÅ” brend pod kojim predstavljamo modlice sa logoima je Slatki Marketing i nalazi se na zasebnoj web adresi www.slatki.marketing, a planeti Zemlji prija zato Å”to je to reklamni materijal koji niko neće baciti u smeće, već pojesti u slast. Svakako je tačno i to da su modlice izrađene od ekoloÅ”kog materijala.

Evo spiska onih koji su dali tačne odgovore:

Kao Ŕto vidite, ko je viŔe puta učestvovao, ima i viŔe Ŕanse da dobije poklon.

Sledi snimak izvlačenja, kao Ŕto ste navikli, kod nas je sve transparentno:

 

Čestitamo dobitnicama: Sandra Novaković, Vesna Babić, Dragana Vujović, Milica Popović.
Podatke za slanje (ime i prezime, ulica i broj, mesto i broj telefona) Å”aljite u sms poruci na 0604252410, mi plaćamo poÅ”tarinu, vaÅ”e je samo da modlice preuzmete i uživate u njima.

Prijatno modličarenje želimo!

Nazad na novosti

Ostavite odgovor

VaÅ”a adresa e-poÅ”te neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *