MI o nama

Prošlost

2015-e godine smo se uverili da su nam zajedničke kreacije najuspešnije kada se rodio Aleksandar. Iako je primenjena umetnost bila deo naših tadašnjih poslova i mi bili sigurni da je to kolosek kojim želimo dalje, neke stvari su nedostajale. Nije bilo dovoljno inovativno i nije bilo dovoljno zajedničko. Nova energija i želja da u porodičnoj atmosferi provodimo što više vremena, doveli su do pojave brenda Modlica u leto 2016-e.

Shvativši da modle za kolače modernog dizajna, izrađene na 3d štampaču, mogu da unaprede domaće tržište slatkiša, plasirali smo ih, a momentalni odziv je umesto vatrometa obeležio novi početak.

Sadašnjost

Naša želja je da što većem broju ljudi olakšamo posao i pomognemo da posao unaprede, ali isto tako da u što više porodica dođu modlice, jer smo se uverili kolika su radost svim generacijama.

Već 8 godina uspešno sprovodimo tu misiju.

Pokreće nas poriv da stvaramo vrednost i da to što stvaramo bude autentično.

Već 8 godina proizvodi firme Modlica usrećuju decu i odrasle, pomažu u kreiranju tradicionalnih i modernih, jestivih i nejestivih umetničkih dela.

Budućnost

Da samo nastavimo ovako, to je naša vizija.

Da svaki naš radni dan usreći nekoga i da usreći nas, to želimo.

Da svaki dan budemo kreativniji nego juče, od toga rastemo.

Da Modlica bude voljena kao do sada, sasvim je dovoljno.

REZIME

Do sada je nastalo kod Modlice:

modle za kolače, sekači za fondan, stencili, ramovi Stencil Creator, dečiji setovi Creative Genius, sekači za torte, sekači za glinu i druge materijale, modle sa utiskivačima za suvenire, modle sa logom firme ili brenda, silikonske modle za čokoladu i lizalice, modle za ukrase za slavski kolač, igračke, detalji u enterijeru, hobi alati, pečati, viziri, poslastičarski alati, rezervni delovi.

Kako bismo proizvode učinili što lakše dostupnim, nastali su i sajtovi modlica.com i slatki.marketing. Naš prijatelj Vukašin, neizostavan član tima – programer, od samog početka je sa nama i brine se o tome da Modlicina onlajn prodavnica radi non-stop.

Ekologija i društvena odgovornost:

  • naša proizvodnja ne ugrožava životnu sredinu i energetski je efikasna,
  • modlice poseduju Sertifikat Instituta za javno zdravlje Vojvodine,
  • održali smo desetine besplatnih dečijih radionica i učestvovali u većem broju humanitarnih akcija,
  • naša fb grupa Modličarenje direktno utiče na razvijanje i usavršavanje “modličarskog” zanata.

 

Marina & Petar

VI o nama

Veliko je uživanje bilo pripremati materijal za ovu stranicu. Zaista smo srećnici! Svakom brendu želimo da ima ono što je Modlici Modličarenje: izvor inspiracije, mesto na kom se pronalazi fidbek i kanal uzajamne zahvalnosti.

Drage modličarke, hvala vam svaki dan! ♥

Galerija

Ovde su izložena umetnička dela – ručno izrađeni i dekorisani keksi i drugi slatkiši. Modlica je uživala u svakoj saradnji.

Budite i Vi deo ove zajedničke izložbe…