Modlica nije samo naš prvi brend, ona je postala i naš nadimak. 😀

Ispisala sam redova i redova o njoj pa ko voli da čita, štiva ne manjka.

***

Stencil Creator je jedan zanimljiv alat koji smo uvrstili u ponudu na zahtev naše saradnice, a onda se ispostavilo da ima još onih kojima je baš dobro došao.

***

Creative Genius je imao radni naziv „dečiji program“ dok nismo upoznali vlasnika firme Barvallo koji je imao deo koji nam je nedostajao – modeling masu i savršenu ambalažu. I ideju bliznakinju.

Spojili smo modlice i jestivu modeling masu, pa proizvod nije ni samo igračka, a nije ni samo za kuhinju. Nije samo za decu, a nije baš ni samo za mame.

Creative Genius je set za igru, razvoj i stvaranje, radost za sve generacije ali bukvalno.

***

K 2.0 je čisto Petrova izmišljotina. 😀  Kako je ljubitelj kuhinje nevezano za izradu modlica, ovaj trenutak ga je samo čekao. Tako on jedan dan dođe kući i kaže – E, ma mi treba da pravimo te kekse kad nam ljudi već toliko puta traže. Nazvaćemo ih Keks 2.0

K2.0 keks je materijalizacija ideje #slatkimarketing, ukusan i zdrav zalogaj vašeg brenda. Prvi korak je naravno modlica sa logom ali kako mnogi direktori nisu vični u modličarenju, ima ko jeste. Ima i vrhunskog brašna Spelta Jokić da se umese ove delicije. Ima i poštovanja brenda i brige čak i o tuđim korisnicima.

***

O&o je još uvek tajna. Marinin solistički prvenac u nastajanju.

***

PLAnts je spoj prirode i prirode.

Inspirisan 3d štampom, ekološkim materijalom i novim načinom života koji je sad mnogo više u skladu sa prirodom, Petar se oprobao i u pejzažnoj arhitekturici. 😀 Nekada su njegov fah bili enterijeri, nameštaj, skulpture, dvorišta…

Sada je razmera promenjena. Pa i u odnosu na zen baštice koje su nam već poznate… Ove su još manje i još slađe. 😉

***

Možda ste ovo već negde pročitali ako nas pratite, reč Modličarenje smo izmislili kako bismo imali jedinstven # na instagramu. Volim izreku – dok vi planirate Bog se smeje. Tako je i Modličarenje ipak postalo, sad već velika, grupa na fejsbuku. Ali tu se ne završava smisao ovog pojma.

Modličarenje je opozit od tračarenja i aludira na veselo, radno i kreativno provođenje vremena nasuprot dangubljenju, lenčarenju. To je ideja koja se razvija i raste. To je vizija posla koji je istovremeno igra, umetnost, druženje, usavršavanje, atrakcija, svakodnevnica, posao koji ispunjava dušu.

Zato imamo entuzijazma i potrebu da poslujemo na društveno odgovoran način, da se udružujemo u poduhvatima, razmenjujemo proizvodima i uslugama, da budemo aktivni kako u preduzetničkim krugovima tako i kroz udruženja. Modlica je članica UPV i KVIK.

Trenutno je Modlica u programu Podeli svoje znanje.

Znamo se oduvek, odrasli smo kao komšije i drugari, u poslednje vreme smo muž i žena i roditelji Aleksandru. Obožavamo što živimo i radimo u istom prostoru, što nigde ne žurimo i što nas saobraćajni špic totalno iznenadi samo ponekad. Ne volimo podelu na poslovno i privatno kada su prostor i vreme u pitanju jer i jedno i drugo je život. Još pre nego što smo postali par, oboma nam je bila želja da to dvoje postanu jedno. Pre osam godina to je postao zajednički cilj, a sada smo ga uz Modlicu i realizovali.

Petrov je bio veoma ravan, prosto vojvođanski, još kod učiteljice ga je znao.

Marinin je bio totalno nepregledan ali je mnogo više iznenadila sebe nego druge.

Ranije su nam se putevi povremeno ukrštali, pomagali smo jedno drugome u projektima, u raznim akcijama ali su to ipak bila dva puta. Sada je naš zajednički i jedini put Modlica.