Morska sirena

Modla za kolače Morska sirena (sekač + utiskivač).
U padajućim menijima ispod odaberite željene elemente (samo sekač ili sekač + utiskivač), kao i željenu dimenziju. Na osnovu toga će biti formirana konačna cena.

250 RSD900 RSD

Očisti
Kategorija: Oznake: , ,

Modla za kolač je proizvedena na 3D štampaču od biorazgradive plastike (PLA) i može se izrađivati u dimenzijama od 0,5cm do 20cm. Pogodna je za modličarenje sa raznim materijalima, a elementi (sekač i utiskivač) se mogu pazariti pojedinačno. U svakom trenutku klikom na ikonicu korpe možete pregledati proizvode koje ste izabrali i izvršiti promenu ukoliko je potrebno.

Modlice se peru mlakom ili hladnom vodom i deterdžentom. Ne smeju se izlagati visokim temperaturama.

Modlica poseduje sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti Instituta za javno zdravlje Vojvodine pa se može bezbedno koristiti u prehrambenoj industriji.

Naše modle ćete prepoznati po tome što su delovi koji treba da budu udobni za prste zaobljeni, delovi koji treba da oblikuju testo su optimalno oštri i izdržljivi, a osim toga, svaka ima potpis.

A da l’ bi moglo to malo drugačije?

Za informacije o cenama koje nisu navedene (dimenzije ispod 6cm i preko 12cm) kao i za sve nedoumice, dorade ponuđenih modela i specijalne želje, tu smo, pišite nam na 3dstampa@modlica.com. Uvek smo raspoloženi da izrađujemo modlice i po vašoj zamisli ako pošaljete crtež, skicu, opis, fotku. Čak i ako vaša ideja nije potpuno definisana ili je uopšte nemate, javite nam se, zajedno smo jači. 🙂

Isporuka naručenih proizvoda se vrši putem kurirske službe Postexpress na adresu kupca. Nije moguće birati tačno vreme isporuke, moguće je jedino naglasiti da isporuka bude do 12h. Ukoliko niste na adresi kad kurir dođe, ostaviće obaveštenje u sandučetu sa kojim pošiljku možete preuzeti u najbližoj pošti počevši od sutradan pa narednih pet radnih dana. Troškove dostave snosi kupac i oni variraju u zavisnosti od visine otkupa u rasponu od 230 do 400 RSD.

Rok isporuke takođe varira jer se sve modlice proizvode nakon naručivanja, specijalno za Vas u traženoj dimenziji, a ponekad imamo gužvu. Ukoliko je zahtev hitan, kontaktirajte nas pre izvršavanja narudžbine kako bismo se dogovorili o roku isporuke.

*Prodavac nije dužan kupcu uz proizvode isporučiti fiskalni račun jer po zakonu Republike Srbije on nije potreban kod internet trgovine.

Da bismo uspešno obradili Vašu kupovinu potrebno je da unesete tačne podatke o imenu i prezimenu, imejl adresi, kontakt telefonu i adresi prebivališta. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo kupljenu robu. Vaši lični podaci neće biti upotrebljeni u bilo koje svrhe za koje niste dali saglasnost.

O materijalu od kog su napravljene Modlice:

(C3H4O2)n ili poli-mlečna kiselina ili poliaktid (PLA, Poli) je biorazgradiv termoplastični alifatični poliester koji potiče iz obnovljivih izvora kao što su kukuruzni skrob, koren tapioke, skroba ili šećerne trske. Nije termički stabilan, tako da se ne može peći, kuvati i prati u mašini za sudove. Prati ga mlakom ili hladnom vodom iz slavine. Može biti potopljen u mlakoj ili hladnoj vodi. Nema miris. Nije štetan po zdravlje.