U svakom malom biću čuči jedan KREATIVNI GENIJE.
On se nikad ne stidi, nije mu potreban san, nikakva posebna pažnja i ništa ne zahteva.
Njegovi nastupi su uvek senzacionalni.

 

Ali najviše voli da SE ISTIČE DOK SE DETE IGRA.
Ti uslovi su mu najdraži.
Tada je na vama samo da gledate i upijate svu tu lepotu…

Šta je potrebno jednoj igri da bude genijalna?

1. Deca

Na dosadašnjih 14 radionica Svako dete je kreativni genije! koje smo realizovali u saradnji sa firmom Barvallo, igralo se blizu 1000 dece, poneli sa sobom svoje radove, neki osvojili nagrade, sve u svemu – svi  jednako uživali.

kreativna radionica za decu
Kreativna radionica AteljeA Beograd

2. Atraktivnost i kvalitet

Setovi Creative Genius imaju providno pakovanje jer ga krase boje i oblici. Modlice imaju odvojene utiskivače pa funkcionišu bez obzira na debljinu mase.  Modelinko je prijatan na dodir ima lep miris. Uz upotrebu biljne masti se razmekšava (i ona prethodno korišćena masa), postaje izuzetno pogodan za oblikovanje i daje višestruke mogućnosti za modelovanje.

3. Ekološka i savremena rešenja

Deca se upoznaju sa pojmom 3d štampe zahvaljujući kojoj su izrađene modlice i to od biorazgradive plastike. Creative genius oblici su specijalno dizajnirani za decu, a rad sa modlicama zahteva prepoznavanje i uklapanje složenih oblika. Modelinko omogućava da dete kroz igru stvara predmete koji imaju upotrebnu vrednost. U vodi se rastvara (lako čišti), na vazduhu potpuno suši, može se bojiti flomasterom i koristiti i iznova.

4. Razne mogućnosti, kombinovanje i nadogradnja

Ne smemo organičavati dečiju maštu. Teme i vrste setova su međusobno kompatibilne, pa se mogu praviti kolekcije.  Modelinko daje višestruke mogućnosti – korišćenje raznih podloga, ukrašavanje kolača, izradu elemenata za igru, građenje, vajanje, mešanje široke palete boja, izradu dekorativnih predmeta, suvenira.

5. Podrška roditelja

Iako ova igra toliko okupira decu da roditelji mogu zaista da odmaraju, ona ih ipak i privlači da se uključe pa može biti lepa porodična zabava naročito kad je više dece na okupu kao na rođendanima ili nekim porodičnim/prijateljskim okupljanjima.

kreativna radionica za decu
Baby Exit Novi Sad

Modlica i Modelinko zajedno, u tematskim setovima za igru, razvoj i stvaranje Creative Genius, daju bezbrojne mogućnosti i podstrek dečijoj mašti.

U ponudi su setovi Safari, Okean, Livada i Selo koji sadrže po 6 modlica sa 3 utiskivača i 8 boja modeling mase Modelinko, od svake po 100 grama. Tu je i biljno ulje za lakše i lepše oblikovanje. Mini setovi sadrže 3 modlice sa 2 utiskivača i Modelinka u 4 boje.

Osnovne karakteristike Modlica

– proizvedene od biorazgradivog materijala na 3d štampaču 

– bezbedne za upotrebu u prehrani

– zahtevaju prepoznavanje i uklapanje složenih oblika

– specijalno dizanirane za decu – atraktivni oblici – bez oštrih delova

– lagane, izdržljive, veselih boja

– korisne i u maminoj kuhinji

– ne biraju debljinu mase jer su utiskivači odvojeni

Osnovne karakteristike Modelinka

– izuzetno prijatan za mešenje

– omogućava lako stvaranje dvodimenzionalnih i trodimenzionalnih figura

– spektar boja je velik, lepo miriše

– nije štetan po zdravlje, rastvara se u vodi, lako se čisti

– na vazduhu se potpuno suši, ne deformiše se, čvrst je

– može se bojiti flomasterom

– može se koristiti iznova i iznova

Ova genijalna igra pruža sve ovo istovremeno, a povrh svega, kada prestane da bude zanimljiva detetu, može da pređe u kuhinju i nikad neće zahtevati skladištenje niti postati problematičan otpad.

Sada je red na vas da razmislite, imate tri mogućnosti:

1. Dobili ste dovoljno informacija i odlučili da želite set „Kreativni genije“, kontaktirajte nas i naručite ga!

2. Zainteresovani ste ali želite da još detaljnije upoznate ovu igračku i igru koju ona pokreće, pročitajte → Creative Genius je? (pratite linkove na kraju tekstova kako biste prošli kompletnu priču).

3. Želite da vaše dete prethodno isproba ovu igru → pošaljite nam e-mail na creativegenius@modlica.com kako bismo vas obavestili o našim radionicama.

Šta god da je vaš izbor, svakako uživajte u videu (uključite zvuk)… ????