Stencil uskrs

Stencil Uskrs.
U padajućem meniju ispod odaberite željenu dimenziju. Na osnovu toga će biti formirana konačna cena.

200 RSD400 RSD

Očisti

Stencil Creator je ram za šablone (stencils) proizveden na 3D štampaču od biorazgradive plastike (PLA).

Ram se pere mlakom ili hladnom vodom i deterdžentom.

Za informacije kao i za sve nedoumice, tu smo, pišite nam na 3dstampa@modlica.com.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši putem kurirske službe Postexpress na adresu kupca. Nije moguće birati tačno vreme isporuke, moguće je jedino naglasiti da isporuka bude do 12h. Ukoliko niste na adresi kad kurir dođe, ostaviće obaveštenje u sandučetu sa kojim pošiljku možete preuzeti u najbližoj pošti počevši od sutradan pa narednih pet radnih dana. Troškove dostave snosi kupac i oni variraju u zavisnosti od visine otkupa u rasponu od 180 do 300 RSD.

Rok isporuke takođe varira jer se sve modlice proizvode nakon naručivanja, specijalno za Vas u traženoj dimenziji, a ponekad imamo gužvu. Ukoliko je zahtev hitan, kontaktirajte nas pre izvršavanja narudžbine kako bismo se dogovorili o roku isporuke.

*Prodavac nije dužan kupcu uz proizvode isporučiti fiskalni račun jer po zakonu Republike Srbije on nije potreban kod internet trgovine.

Da bismo uspešno obradili Vašu kupovinu potrebno je da unesete tačne podatke o imenu i prezimenu, imejl adresi, kontakt telefonu i adresi prebivališta. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo kupljenu robu. Vaši lični podaci neće biti upotrebljeni u bilo koje svrhe za koje niste dali saglasnost.

O materijalu od kog su napravljene Modlice:

(C3H4O2)n ili poli-mlečna kiselina ili poliaktid (PLA, Poli) je biorazgradiv termoplastični alifatični poliester koji potiče iz obnovljivih izvora kao što su kukuruzni skrob, koren tapioke, skroba ili šećerne trske. Nije termički stabilan, tako da se ne može peći, kuvati i prati u mašini za sudove. Prati ga mlakom ili hladnom vodom iz slavine. Može biti potopljen u mlakoj ili hladnoj vodi. Nema miris. Nije štetan po zdravlje.