Creative Genius OKEAN – veliki set

Setovi za igru, razvoj i stvaranje se sastoje od modlica sa utiskivačima i modeling mase u prelepom spektru boja. Setovi su tematski i dolaze u dve veličine.

2.500 RSD

Setovi za igru, razvoj i stvaranje se sastoje od modlica sa utiskivačima i modeling mase u prelepom spektru boja. Setovi su tematski i dolaze u dve veličine.

U ponudi su setovi Safari, Okean, Livada, Selo koji sadrže po 6 modlica sa 3 utiskivača i 8 boja modeling mase Modelinko, od svake po 100 grama. Tu je i biljno ulje za lakše i lepše oblikovanje. Mini setovi sadrže 3 modlice sa 2 utiskivača i Modelinka u 4 boje.

>>> Osnovne karakteristike Modlica <<<

  • proizvedene od biorazgradivog materijala
  • specijalno dizanirane za decu – atraktivni oblici – bez oštrih delova
  • lagane, izdržljive, veselih boja
  • korisne i u maminoj kuhinji
  • ne biraju debljinu mase jer su utiskivači odvojeni

>>> Osnovne karakteristike Modelinka <<<

  • izuzetno prijatan za mešenje
  • omogućava lako stvaranje dvodimenzionalnih i trodimenzionalnih figura
  • spektar boja je velik, lepo miriše, nije štetan po zdravlje, rastvara se u vodi, lako se čisti
  • na vazduhu se potpuno suši, ne deformiše se, čvrst je, može se bojiti flomasterom
  • može se koristiti iznova i iznova

Modlica i Modelinko zajedno, u tematskim setovima za igru, razvoj i stvaranje Creative Genius, daju bezbrojne mogućnosti i podstrek dečijoj mašti.

Modlice se peru mlakom ili hladnom vodom i deterdžentom. Ne smeju se izlagati visokim temperaturama.

Modlica poseduje sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti Instituta za javno zdravlje Vojvodine pa se može bezbedno koristiti u prehrambenoj industriji.

Modelinko se rastvara u vodi, ne ostavlja fleke, a sve što se prospe po podu, brzo se stvrdne i lako počisti/usisa.

U originalnom pakovanju nije štetan po zdravlje.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši putem kurirske službe Postexpress na adresu kupca. Nije moguće birati tačno vreme isporuke, moguće je jedino naglasiti da isporuka bude do 12h. Ukoliko niste na adresi kad kurir dođe, ostaviće obaveštenje u sandučetu sa kojim pošiljku možete preuzeti u najbližoj pošti počevši od sutradan pa narednih pet radnih dana. Troškove dostave snosi kupac i oni variraju u zavisnosti od visine otkupa u rasponu od 180 do 300 RSD.

Rok isporuke takođe varira jer se sve modlice proizvode nakon naručivanja, specijalno za Vas u traženoj dimenziji, a ponekad imamo gužvu. Ukoliko je zahtev hitan, kontaktirajte nas pre izvršavanja narudžbine kako bismo se dogovorili o roku isporuke.

*Prodavac nije dužan kupcu uz proizvode isporučiti fiskalni račun jer po zakonu Republike Srbije on nije potreban kod internet trgovine.

Da bismo uspešno obradili Vašu kupovinu potrebno je da unesete tačne podatke o imenu i prezimenu, imejl adresi, kontakt telefonu i adresi prebivališta. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo kupljenu robu. Vaši lični podaci neće biti upotrebljeni u bilo koje svrhe za koje niste dali saglasnost.

O materijalu od kog su napravljene Modlice:

(C3H4O2)n ili poli-mlečna kiselina ili poliaktid (PLA, Poli) je biorazgradiv termoplastični alifatični poliester koji potiče iz obnovljivih izvora kao što su kukuruzni skrob, koren tapioke, skroba ili šećerne trske. Nije termički stabilan, tako da se ne može peći, kuvati i prati u mašini za sudove. Prati ga mlakom ili hladnom vodom iz slavine. Može biti potopljen u mlakoj ili hladnoj vodi. Nema miris. Nije štetan po zdravlje.